
Despre Branzeturile Cojan
Avem peste 10 ani
de experienta
Avem produse proaspete si naturale
Folosim producatori locali de incredere
Folosim personal calificat, cu vechime in domeniu
Fabrica noastră de brânzeturi a luat naștere din dorința de a pune în valoare tradițiile și obiceiurile bunicilor noștri și tot odată din dorința de a nu pierde gustul cel de altădată.
În atelierul Cojan, se prepară brânză din lapte de vacă de cea mai bună calitate provenită din ferme locale. Brânza se prepară manual și se maturează natural sub supravegherea și grija noastră zilnică.
Credem în brânzeturi naturale de calitate.
Avem convingerea că se pot prepara specialități de brânzeturi fără adaosuri de arome. Brânza produsă în Atelierul Cojan este preparată din lapte de vacă pasteurizată, provenind din ferme locale. Procesată manual cu pricepere și atenție, maturată în crustă naturală sub verificarea atentă a meșterului rezultă astfel brânzeturi artizanale de cea mai înaltă .
Fabrica noastră este construita la standarde europene, dotata cu aparatura din inox de ultima generatie, respectanduse cele ma înalte condiții de curățenie si igiena.
Căutați cu încredere brânza maturată din atelierul COJAN






De ce să ne alegeți
Cateva motive pentru a ne alege
Folosim laptele obtinut in conditii de maxima siguranta de la producatori locali de incredere.

Personal calificat
Folosim personal calificat, cu vechime în domeniu

Produse naturale de calitate
Produse obtinute din materia prima obtinuta de la producatori de incredere

Contacta-ti-ne
Intrati in legatura cu noi




